Bullit Klassiek is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

http://www.bullitklassiek.nl/
Heuvel Galerie 140
5611 DK Eindhoven
040-2465107

Rens Sanders is de Functionaris Gegevensbescherming van Bullit Klassiek, hij is te bereiken via info@bullitklassiek.nl

Reden voor het vastleggen van persoonsinformatie

Bullit Klassiek kan om 2 redenen persoonsgegevens bijhouden:

  1. Contactverzoeken en vragen via het contactformulier
  2. Het verwerken van bestellingen en aankopen in zowel de webshop, als fysiek in de winkel.

Vastgelegde gegevens

Bullit Klassiek verwerkt uw persoonsgegevens doordat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Contactformulieren:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres

Bestellingen:

  • Naam contactpersoon
  • Adres contactpersoon
  • Postcode/woonplaats contactpersoon
  • Telefoonnummer contactpersoon
  • Email contactpersoon
  • Bankrekeningnummer (bij electronische betalingen)

Doel van het vastleggen van de gegevens

Bullit Klassiek verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het beantwoorden van vragen, gesteld via ons contactformulier
  • Het verwerken van uw bestelling of aankoop.

Geautomatiseerde besluitvorming

Bullit Klassiek neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (eigenaar Bullit Klasseik) tussen zit.

Bewaartermijn gegevens

Bullit Klassiek bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

  • Contactformulier: 1 dag
  • Bestellingen en aankopen: minimaal 2 jaar, 7 jaar na de laatste transactie voor de gegevens die juridische en fiscaal noodzakelijk zijn.

Beveiliging van uw persoonsgegevens

Bullit Klassiek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info#bullitklassiek.nl

Delen van persoonsgegevens met derden

Bullit Klassiek verstrekt geen gegevens aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bullit Klassiek gebruikt cookies of vergelijkbare technieken op deze website ten behoeve van marketing. Voor de externe partijen die hierbij nodig zijn, is er een verwerkingsovereenkomst aanwezig.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bullit Klassiek en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@bullitklassiek.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Bullit Klassiek wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten