Home

Tips/Nieuw

Bullit Klassiek

Links

Openingstijden
Instagram

#bullitklassiek

elke dag een cd tip! 
De CD bestaat 35 jaar!!


Het is  35 jaar geleden dat de Compact Disc op de markt kwam. Ondanks de talloze andere formaten die in de loop der tijd zijn verschenen is de CD nog steeds  muziekdrager nr. 1.

Recente uitspraak van Paul McGowan van PS Audio: Our sources were both discs and streaming from Tidal through the Roon app. Of course, discs sounded better than streaming, something most of us take for granted.

 
Voor wie luisteren kan

Bullit Klassiek is in 1991  opgezet. Met de komst van het Frits Philips Muziekcentrum en een uit de hand lopende passie voor muziek was er een mogelijkheid om  een speciaalzaak voor klassieke muziek te beginnen. Een zaak waar kwaliteit voorop moet staan in een huiskamerachtige ambiance. Nu meer dan 25jaar later een nieuwe fase. Of de CD overleeft weten we niet, de muziek zeker.De CD is een betrouwbare drager van muziek  met de best mogelijke geluidskwaliteit in tegenstelling tot downloads en copieen.Voorlopig verschijnen er nog voldoende CD/SACD/DVD’s om van te genieten en ze zijn goedkoper dan ooit. Een ongekende luxe als je ziet wat je allemaal op CD of DVD gewoon in alle gemak thuis kunt bekijken of beluisteren.

 U bent van harte welkom en ik  probeer u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Rens Sanders