Home

Tips/Nieuw

Bullit Klassiek

Links

Openingstijden
De CD bestaat 35 jaar!!


Het is  35 jaar geleden dat de Compact Disc op de markt kwam. Ondanks de talloze andere formaten die in de loop der tijd zijn verschenen is de CD nog steeds  muziekdrager nr. 1.

Recente uitspraak van Paul McGowan van PS Audio: Our sources were both discs and streaming from Tidal through the Roon app. Of course, discs sounded better than streaming, something most of us take for granted.

 
Zaterdag 30 september Instore day

Moet je horen…

 

Zaterdag 30 september a.s. klinkt er in veel winkels door heel Nederland live klassieke muziek!

 

Als onderdeel van de Aangenaam Klassiek campagne 2017 en de start van het muziekseizoen wordt er op deze bijzondere dag in de gespecialiseerde cd- en boekwinkels aandacht gevraagd voor klassieke muziek. De winkels zijn weer seizoensklaar met nieuwe posters, actietafels, veel nieuwe releases, geweldige aanbiedingen en veelal de mogelijkheid voor een kopje koffie en een goed gesprek.

 

Vooraanstaande musici zoals cellisten Harriet Krijgh en Joachim Eijlander, violiste Noa Wildschut, het Ragazze Kwartet, het Busch Trio, accordeonist Vincent van Amsterdam, hoboïste Pauline Oostenrijk, pianisten Tobias Borsboom, Mitsuko Saruwatari, Yukiko Hasegawa en Jeroen van Veen, blokfluitisten Lucie Horsch en Erik Bosgraaf, bartiton Sef Thissen en het Orkest van het Oostenhebben al toezeggingen gedaan om op 30 september ergens in het land op te treden.

Uiteraard kunt u genieten van nog veel meer musici, veelbelovende conservatoriumstudenten en muziekschooltalenten.

 

Tijdens de Aangenaam Klassiek Live dag kunt u naast luisteren naar de prachtige muziek ook profiteren van veel speciale aanbiedingen. Klanten maken kans op een goodiebag bij aankoop vanaf € 25,-.

In deze goodiebag vindt u, naast veel informatie over klassieke muziek ook een unieke Aangenaam Klassiek Live cadeaukaart waarmee u kans maakt op € 100,- shoptegoed.

 

Check regelmatig de website www.aangenaamklassiek.nl/live voor updates van tijden, deelnemende musici en in welke winkel ze optreden. Een (voorlopige) lijst van alle deelnemende musici vindt u hier http://aangenaamklassiek.nl/live/artiesten/

 

In Bullit Klassiek Eindhoven treden op zaterdag 30 september om 13.00 uur Sef Thissen ( zang) enEgbert Derix (piano) op.

 

www.sefthissenmusic.nl
Voor wie luisteren kan

Bullit Klassiek is in 1991  opgezet. Met de komst van het Frits Philips Muziekcentrum en een uit de hand lopende passie voor muziek was er een mogelijkheid om  een speciaalzaak voor klassieke muziek te beginnen. Een zaak waar kwaliteit voorop moet staan in een huiskamerachtige ambiance. Nu meer dan 25jaar later een nieuwe fase. Of de CD overleeft weten we niet, de muziek zeker.De CD is een betrouwbare drager van muziek  met de best mogelijke geluidskwaliteit in tegenstelling tot downloads en copieen.Voorlopig verschijnen er nog voldoende CD/SACD/DVD’s om van te genieten en ze zijn goedkoper dan ooit. Een ongekende luxe als je ziet wat je allemaal op CD of DVD gewoon in alle gemak thuis kunt bekijken of beluisteren.

 U bent van harte welkom en ik  probeer u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Rens Sanders